УКР РУС

Динамо – Чорноморець: матч пройде на стадіоні "Динамо"

5 липня 2017 Читать на русском

Київський клуб визначився з ареною для проведення матчу 1-го туру УПЛ сезону-2017/18.

Як стало відомо "Футбол 24", матч 1-го туру чемпіонату України Динамо – Чорноморець київський клуб має намір провести на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

В міжсезоння на стадіоні "Динамо" відбувається масштабний ремонт, але кияни сподіваються встигнути завершити основні роботи до початку сезону.

Нагадаємо, що причиною переносу гри з НСК "Олімпійський" на інший стадіон стала британська рок-група Depeche Mode. Концерт Depeche Mode у Києві збігся з датою проведення домашньої гри Динамо в чемпіонаті України, 19 липня, і пройде на НСК "Олімпійський".

Базова дата 1-го туру чемпіонату України – 16 липня, однак Динамо і Шахтар мають провести свої матчі (Динамо – Чорноморець, Ворскла – Шахтар) 19 липня в зв'язку з участю в Суперкубку України, який 15 липня відбудеться в Одесі.

Кінцева дата та час матчу Динамо – Чорноморець ще не встановлені УПЛ.

Що цікаво, в разі перенесення матчу з Чорноморцем на інший стадіон з НСК "Олімпійський" не вступить в силу покарання Динамо провести матч без глядачів. Дана санкція застосована саме до гри Динамо на "Олімпійському". Таким чином, без глядачів може пройти гра 3-го туру Динамо – Карпати.

Чи піде Ярмоленко з Динамо?