УКР РУС

"Динамо" - "Чорноморець". 16 тур УПЛ. Анонс

29 листопада 2015 Читать на русском

29 листопада, 17:00. Київ, стадіон "НСК Олімпійський". Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Головний арбітр : Юрій Вакс

На відміну від "Шахтаря", кияни підходять до матчу чемпіонату у відмінному морально-психологічному стані, адже напередодні привезли з Португалії надважливу перемогу. Проте,  зараз "динамівці" мають налаштовуватися на двобій дещо іншого рівня, а недооцінка суперника може суттєво пошкодити чемпіонським амбіціям. У Сергія Реброва немає кадрових проблем, а в розпорядженні він має широкий вибір виконавців високого рівня.

"Чорноморець", попсувавши нерви "Дніпру" в минулому турі, завітає до столиці в бойовому настрої. От тільки, один із найбільш небезпечних гравців одеситів не допоможе в матчі з "Динамо". Владислав Калитвинцев, вихованець киян, не зможе вийти проти команди Сергія Реброва через особливості орендної домовленості між клубами. Чи зуміють підопічні Олександра Бабича нав’язати боротьбу столичній команді за відсутності Калитвинцева - зможемо дізнатися вже сьогодні.

Статистика матчів між суперниками:

Всього: 42 - 32 перемоги "Динамо", 4 перемоги "Чорноморця", 6 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Динамо":  Шовковський - Даніло Сілва, Драговіч, Хачеріді, Антунеш - Сидорчук, Рибалка - Ярмоленко, Гармаш, Гонсалес - Кравець

"Чорноморець": Боровик - Слінкін, Гадрані, Хочолава, Данченко - Кабаєв, Шаповал, Філімонов, Куценко, Коркішко - Старіков