УКР РУС

"Динамо" – "Бешикташ": УЄФА відкрив дисциплінарне провадження щодо безладів на матчі

8 грудня 2016 Читать на русском

УЄФА відкрив дисциплінарне провадження щодо безладів на матчі 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Динамо" – "Бешикташ" (6:0), який відбувся на НСК "Олімпійський".

"Динамо" звинувачується у недостатній організації матчу, зокрема відсутності необхідного розділу секторів фанатів киян і "Бешикташа". Також "Динамо" може бути покаране за використання фанатами киян піротехніки та заворушення на трибунах стадіону в цілому, інформує офіційний сайт УЄФА.

Також УЄФА може покарати "Бешикташ" за пошкодження фанатами команди стадіону, використання піротехніки та безлади під час матчу.

Свій вердикт щодо інцидентів на матчі УЄФА має винести 2 лютого 2017 року.

Нагадаємо, матч "Динамо" – "Бешикташ" завершився розгромом турків з рахунком 6:0. Відео голів і огляд матчу. Під час поєдинку турки кидали крісла та петарди в українських фанатів. Маркіян Лубківський зазначив, що реакція УЄФА на події на НСК "Олімпійський" буде жорсткою. З’явилися нові приголомшливі відео масових сутичок між фанатами

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу