УКР РУС

"Динамо" – "Бешикташ": 2 іноземців отримали різані рани та 8 були травмовані внаслідок вчорашніх сутичок між фанатами, – поліція

7 грудня 2016 Читать на русском

Протягом 6 грудня, у період із 15:00 до півночі, до столичної поліції від лікарів надійшло кілька повідомлень про надання медичної допомоги громадянам іншої держави, які розповіли, що вони отримали тілесні ушкодження під час бійки із невідомими, однак від написання заяв відмовилися.

"Загалом сутички між вболівальниками відбулися на вулицях Михайлівській, Басейній, а також на площі Спортивній та біля НСК "Олімпійській". У ході конфліктів вісім іноземців отримали забійні травми, ще двоє – різані рани", – повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Усі факти задокументовані, проводиться перевірка, за результатами якої буде надано правову кваліфікацію даним подіям: у кількох випадках слідчі попередньо кваліфікують дії як хуліганство, в інших – як нанесення легких тілесних ушкоджень.

У вівторок на охорону правопорядку у центрі Києва заступили більше 2 тис. поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії. У поліції вказали, що завдяки злагодженим діям правоохоронців вдалося попередити масову бійку між фанатами "Динамо" та "Бешикташа" (з обох сторін було приблизно по 200 осіб) неподалік від "Олімпійського". "Також правоохоронцям довелося вгамовувати агресивних вболівальників на трибунах стадіону", – відзначили у відомстві.

Нагадаємо, матч Ліги чемпіонів "Динамо" – "Бешикташ" завершився розгромом турецької команди з рахунком 6:0. Відео голів і огляд матчу. Під час поєдинку турки кидали крісла та петарди в українських фанатів. До речі, кияни встановили антирекорд відвідуваності на НСК "Олімпійський" у Лізі чемпіонів. Перші підсумки матчу "Динамо" – "Бешикташ". Маркіян Лубківський зазначив, що реакція УЄФА на події на НСК "Олімпійський" буде жорсткою. Ярмоленко став найкращим гравцем матчу проти "Бешикташа" за версією УЄФА. З’явилися нові приголомшливі відео масових сутичок між фанатами перед матчем.

Підписуйтесь на push–повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу