УКР РУС

"Динамо" – "Бенфіка". Тенденції в картинках

20 жовтня 2016 Читать на русском
Автор: Smolovoy

Речі, які переслідують "Динамо" від матчу до матчу.

7-ма хвилина. Кутовий, що перетворився на пенальті.

10 динамівців у своєму штрафному, 10! Тільки Дерліс знаходився недалеко від місця подачі. Після засвоєного у матчі зі "Сталлю" уроку, тепер на ближній стійці завжди хтось знаходиться. Антунеш же розташовується на лінії штрафного на підборі. М'яч виносять, але в тій зоні підібрати його з киян нікому. Рятувати Батьківщину з півкола мчить Антунеш. Гуедеш особливо свого співвітчизника не помічає. Програвши в швидкості і програвши позицію, нічого розумнішого, ніж фолити, лівий захисник "Динамо" не придумав. Віді варто було рішучіше йти на зближення з Гуедешем, за ним вистачало партнерів для підстраховки.

31-ша хвилина. Бенефіс Антунеша триває.

Віторіну "викидається" до центру поля, залишаючи за спиною Семеду. Щастя, що Федорчук встигає перекрити його, але при цьому відпускаючи свого опонента. Якби португальці були точнішими, то дуже небезпечного виходу один на один кияни не оминули б.

36-та хвилина. Знову Антунеш.

Епізод, що стався 5-ма хвилинами раніше нічому португальця не навчив...

39-та хвилина. Спадок Рауля.

Федорчук, що вряди-годи віддає дійсно конструктивну передачу. Ярмоленко на паузі запускає в ривок Сидорчука. Приблизно так і повинні грати центральні півзахисники "Динамо" за конспектами пана Ріанчо. Чому вистачає ентузіазму лише на мить? Питання до самих півзахисників. Ніхто не зробив чогось супервидатного, але атака закінчилася ударом. Можуть?

55-та хвилина. Гол Черві.

На самому початку атаки "Бенфіки" все у "Динамо" чудово. Всі перекриті, всі зони контрольовані. Але Федорчук втрачає за спиною Сальвіо. Згодом Валерій нав'язує боротьбу і лише дивом гравець "Бенфіки" залишається з м'ячем, а "Динамо" не отримує другий пенальті в свої ворота. Віда зустрічає, як варто було зустрічати Гуедеша на 7-й хвилині. Корзун, Хачеріді і Антунеш, здавалося б перекривають периметр і всі можливі траєкторії передачі... але Черві знаходить можливість для удару, навіть дві.

59-та хвилина. Мораєс показує чому не грає у збірній Бразилії.

Пас у найкращих традиціях найбільших плеймейкерів сучасності від Сидорчука. Мораєс виходить на хорошу позицію і... показує чому не грає у збірній Бразилії. Пас на Дерліса просився. Гонсалес не вимкнувся, але був проігнорований.

64-та хвилина. Здоровий егоїзм чи не здоровий?

Ситуація ідентична тій, що трапилася 5-ма хвилинами раніше.

2:2 були так близькі, а разом з тим і титул Man of the Match для парагвайського легіонера "Динамо". Але його знову не помітили, а він знову, як Гусєв в молоді роки, намагався не відстати від атаки...

65-та хвилина. Апогей.

Своєю подачею від кутового прапорця капітан "Динамо" організовує небезпечну атаку на власні ворота. Розкішно "відрізаючи" сімох своїх партнерів.

70-та і 72-га хвилини. Виступ Антунеша на біс.

Це вже і не смішно. Дві передачі в нікуди, як під копірку, з різницею в кілька хвилин...

Дуже нагадує "творчість" Бадра Ель-Каддурі. Марокканець славився вмінням виконати з флангу по фотографах. Як такі люди викликаються в збірну Португалії? Загадка.

Макаренко, напевно, на тренуванні по м'ячу навіть не потрапляє ...

Ось, мабуть, і всі найбільш тенденційні речі. "Динамо" могло, як мінімум не програти, але весь фарт був витрачений рік тому у виїздному матчі з "Порту" і домашньому з "Челсі". Зараз, при досить рівній грі, кияни поступаються. Болісно...

Це – дно. Перші підсумки матчу "Динамо" – "Бенфіка"

"Динамо" – "Бенфіка". Португальське фіаско. Наші оцінки