УКР РУС

"Динамо" – "Бенфіка": Фонсека оцінив шанси команд на перемогу

19 жовтня 2016 Читать на русском

Наставник "Шахтаря" Паулу Фонсека розповів про свої очікування від матчу 3-го туру Ліги чемпіонів між "Динамо" та "Бенфікою".

"Думаю, це життєво важлива гра як для "Динамо", так і для "Бенфіки". Якщо кожен з цих клубів дійсно хоче вийти з групи, то він обов'язково повинен вигравати. На мій погляд, нічия в Києві не може стати для "Бенфіки" позитивним результатом, тому що "Динамо" і "Бешикташ" – дуже серйозні суперники за вихід з групи.

Я не знаю, чи має "Бенфіка" більше шансів на перемогу в цій грі. Я знаю можливості "Динамо". Ця команда дуже сильна і вміє грамотно діяти в обороні. Крім того, гра киян на своєму полі є їхньою сильною стороною. Думаю, що перемога може дістатися як одній, так іншій команді. Я бачу сильні сторони "Динамо", і знаю їх у "Бенфіки", тому прогнозувати результат не беруся. Якщо у гри буде переможець, то все вирішать деталі", – сказав Фонсека.

Матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Динамо" – "Бенфіка" відбудеться 19 жовтня на стадіоні НСК "Олімпійський". Початок о 21:45. Матч з "Бенфікою" стане 100-м для "Динамо" на оновленому київському стадіоні. До гри з португальцями може відновитись один з нових лідерів "Динамо". Андрій Ярмоленко назвав сильні сторони португальської команди, а головний тренер “Динамо” Сергій Ребров розповів деякі плани на гру. Денис Гармаш пропустить гру та відправиться на лікування у Барселону.

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях