УКР РУС

Динамо – Астана: передматчева прес-конференція Олександра Хацкевича

19 вересня 2018 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич зазначає, що завданням-мінімум для команди в Лізі Європи є вихід з групи.

"Астана – достатньо досвідчена команда, є футболісти національних збірних. Під час останньої гри в чемпіонаті вони зробили кілька змін. Видно, що вони серйозно готуються, вже потренувалися в Києві. Ця команда чотири сезони на видноті.

Хавбек Астани Маєвський: Динамо – фаворит групи, але ми їдемо у Київ за очками

Маєвського знаю по роботі в збірній Білорусі. Він своєю працею та відношенням заслужив те місце, на якому зараз перебуває в Астані та в збірній. Він комунікабельна та надійна людина.

В Астані небезпечні гравці групи атаки, вистачає креативних гравців. Все буде залежати від того, як зіграють наші футболісти.

Григорчук зараз не працює з командою. Я не з'ясовував, з яких причин. З ним команда сповідувала, як і Чорноморець свого часу, і Габала, з якою ми грали, більш атакувальний футбол. Зараз я бачу, що команда в Європі грає більш організовано, дисципліновано в плані переходу з оборони в атаку. На цьому будується сучасний футбол.

Голкіпер Астани Еріч: Динамо – команда рівня Ліги чемпіонів

Перше наше завдання в турнірі – це вихід з групи. Це престиж як самого клуба, так і країни. Ліга Європи – хороший турнір, для нашої команди зараз, мабуть, оптимальний. А щоб грати на рівні вище – треба бути готовим.

Звичайно, ми не досягаємо тих результатів, яких хотіли би вболівальники. Але в нас достатньо молода команда, є багато наших вихованців. Але незалежно від того, скільки тобі років та який в тебе досвід, завдання для Динамо Київ у цьому турнірі – вихід з групи", – сказав він на прес-конференції у середу.