УКР РУС

Динамо – АЕК: післяматчева прес-конференція Олександра Хацкевича

22 лютого 2018 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич відповів на питання журналістів після матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи Динамо – АЕК (0:0).

"Гра нервів, боротьба на кожній ділянці поля. Була перевага у АЕКа у володінні м'ячем, але нам розкриватися сенсу не було.

Були моменти у нас, були і у суперника. Гонсалес повинен був віддавати на Буяльського в одному з моментів. Але головне – це все-таки результат. Що сподобалося рух зі швидкостями. Не сподобався колективний вихід з оборони в атаку. Просили більше футболістів виходити в контратаки. Але швидкість командна згодом з'явиться.

Динамо зіграло внічию з АЕКом і вийшло в 1/8 фіналу Ліги Європи

Підсилення може бути за рахунок повернення Піваріча і Мбокані. В запасі у нас сидять хлопці по 18-20 років. Цей етап пройшли, тепер будемо готуватися до наступного раунду.

АЕК – команда організована, збалансована. Сьогодні був більш оптимальний склад. Два гравці не виступали, але обойма з 14-15 гравців у АЕКа є. Враження від суперника найпозитивніше.

Принцип гри АЕКа – це агресія. Вони дуже активно починають, такого початку від греків ми і очікували.

З ким би хотів зіграти в наступному раунді? Не знаю поки, хто далі пройшов. Будемо готуватися до будь-якого суперника", – розповів Хацкевич.