УКР РУС

Динамівець Попов безсилий в Лондоні, тріумф Бенітеса. Результати 16 туру АПЛ. ВІДЕО

8 грудня 2012 Читать на русском

Сьогодні "прорвало" одразу дві лондонські команди - "Арсенал" і "Челсі". А от третя - КПР продовжує накульгувати без перемог.

Власне, "Челсі" відіграв не менш потужно, аніж з "Нордшелландом" посеред тижня, гарантувавши собі перемогу ще на старті другого тайму. Вочевидь, старі приятелі по "Ліверпулю" - Бенітес і Торрес взялися допомагати один одному, що пішло "Челсі" тільки на користь.

"Арсенал" приймав достатньо підступного суперника з Вест Брома, проте нав'язав йому свої умови вже з перших хвилин. Не злічити моментів, які партнери створили для Жервіньо, проте тоголезець їх марнував за старою звичкою. Та все ж "каноніри" забили двічі - і двічі з пенальті. Героєм поєдинку став Мікель Артета, який надзвичайно холоднокровно виконав покарання. "Дрозди" свої шанси створювали, здебільшого, після стандартів, однак оборона команди Венгера зіграла на диво уважно.

А ось головна феєрія вечора відбулася на "Ліберті Стедіум", де "Норвіч", який комфортніше почувається у захисті, ніж в атаці, достатньо несподівано відвантажив господарям аж 4 голи. До честі "Суонсі" команда намагалася не програти до фінального свистка, скоротивши рахунок до мінімуму вже у доданий час.

Як ніколи близьким до перемоги був КПР, адже Сіссе вивів "обручів" вперед у непривітному Вігані. Проте господарі практично відразу зрівняли рахунок, змусивши Реднаппа вдовольнитися третьою поспіль нічиєю.

"Сандерленд" - "Челсі" - 1:3 (0:2)

Голи: Джонсон, 66 - Торрес, 11, 45+3, з пен., Мата, 49

"Суонсі" - "Норвіч" - 3:4 (0:3)

Голи: Мічу, 51, 90+2, Де Гузман, 59 - Віттекер, 16, Бассонг, 40, Холт, 44, Снодграс, 77


 

"Віган" - КПР - 2:2 (1:1)

Голи: Маккарті, 19, Босежур, 74 - Нельсен, 26, Сіссе, 71


 

"Саутгемптон" - "Редінг" - 1:0 (0:0)

Голи: Панчон, 61

"Астон Вілла" - "Сток Сіті" -  0:0

На 90+2 хвилині вилучений Шоттон (2-ге попередження)

"Арсенал" - "Вест Бромвіч" - 2:0 (1:0)

Голи: Артета, 26, 64 - обидва з пен.