УКР РУС

Diario Gol: Роналду погрожує покинути "Реал", якщо Азар або Грізманн стануть гравцями "бланкос"

5 квітня 2017 Читать на русском

За інформацією іспанського видання Diario Gol, Кріштіану Роналду поставив чіткий ультиматум керівництву мадридського "Реала".

Чутки про літній мегатрансфер, який планує провернути президент "бланкос" Флорентіно Перес, не на жарт схвилювали 32-річного португальця. Роналду виступає проти того, аби Еден Азар з "Челсі" або Антуан Грізманн з "Атлетіко" ставали його партнерами.

КР7 хоче мати вплив на трансферну політику клубу, а прихід таких зірок відсуне його на задній план і загрожуватиме місцю в основі. Відтак Кріштіану готовий покинути "Реал", якщо до його думки не дослухаються.

Як трансферну альтернативу Роналду пропонує, аби Зінедін Зідан попрохав Переса придбати ще одного португальця Бернарду Сілву з "Монако", який мав би допомагати 4-разового "Золотого м'яча" у створенні моментів. Він також не проти трансферів Обамеянга, Мбаппе, Дибали та Мусси Дембеле.

Крім цього, Крішті радить босам "Реала" придбати Давіда Де Хеа або Тібо Куртуа замість нинішнього голкіпера Кейлора Наваса, а також більше довіряти йому позицію "дев'ятки".

Роналду, ти не один: 11 найжахливіших пам'ятників в історії футболу

, а також у Viber