УКР РУС

Ді Натале засмутив Страмаччоні. "Удінезе" - "Інтер" - 3:0. ВІДЕО

6 січня 2013 Читать на русском

В поєдинку 19-го туру італійської Серії А підопічні Франческо Гвідоліна розгромили "неррадзурі" - капітан господарів відзначився двічі, ще один гол на рахунку Луїса Мурьєля.

Загалом команди на рівних провели поєдинок в Удіне. "Інтер", до слова, теж мав свої моменти біля воріт Бркіча, але постраждала реалізація міланців. Господарі навпаки максимально реалізували свої шанси в атаці, внаслідок чого Самір Хандановіч в другому таймі змушений був тричі витягати круглого з власної сітки воріт.

3:0 - "Інтер" зазнає найбільшої поразки в чемпіонаті. Спробують реабілітуватися за принизливе фіаско підопічні Андреа Страмаччоні в поєдинку 20-го туру проти "Пескари" 12-го січня. Разом з тим "неррадзурі" продовжують претендувати на золоті медалі першості. Відстань від лідера "Ювентуса" наразі становить 9 пунктів, які за 19 наступних ігор цілком реально анулювати.

"Удінезе" ж, попри яскраву гру сьогодні, навряд чи в цьому сезоні боротиметься за місця в єврокубках - "зебри" невдало стартували в новій першості Італії і наразі перебувають тільки на 9-му місці.

"Удінезе" - "Інтер" - 3:0

Голи: Ді Натале (64, 79), Мурьєль (75)