УКР РУС

Ді Маттео: Віддали на полі останнє, це великий вечір для нас

15 березня 2012 Читать на русском

Наставник лондонських "аристократів", Роберто Ді Маттео, назвав перемогу свого "Челсі" над "Наполі"(5:4 за сумою двох матчів, 4:1 на "Стемфорд Брідж") видатною.

"Сьогодні ми побачили на полі дві великі команди. Ми перебували у важкому становищі перед повторною грою, й знали, що нам багато чого треба зробити. Наш виступ можна назвати видатним - це стосується всього колективу, а не тільки досвідчених гравців, котрі звикли до таких поєдинків. Водночас же час Давід Луїс в кінцівці не міг навіть ходити, в Джона Террі була судома. Петр Чех зробив кілька чудових сейвів, Дідьє Дрогба, Фернандо Торрес - всі виклалися сьогодні по повній.

Для клубу продовження виступів у Лізі чемпіонів означає багато. Всі дуже щасливі й раді. Ви могли бачити, що це значить для гравців, і я в захваті від сьогоднішньої вистави. Я вже переживав великі вечори, але цей, ймовірно, ввійде в історію клубу. Гравці виконали свою роботу, вони показали пристрасть й повагу до команди та вболівальників. Це дасть нам великий поштовх для подальших виступів.

Розуміли, що доведеться продемонструвати все, на що ми здатні. Намагалися залишатися стійкими й упевненими в тому, що нам удасться забити. Ми продемонстрували пристрасть, якість і командний дух. Коли забив "Наполі", психологічно ми відреагували дуже добре, адже це могло стати для нас важким ударом. Утім, я був упевнений, що ми відзначимося ще раз і щонайменше доведемо справу до пенальті. На щастя, нам вдалося провести четвертий гол, який вивів нас у наступний раунд", - зазначив ді Маттео.