УКР РУС

Девічу - 32! Десять найкрутіших голів екс-форварда збірної України

27 жовтня 2015 Читать на русском

Історичний, проте незарахований гол збірній Англії. Нереальні автографи у воротах "Динамо" і "Шахтаря". Майстер-клас для "Ліверпуля". "Футбол 24" зібрав найефектніше відео ратних подвигів Марко Девіча.

1. У ворота "Динамо" - з льоту, скориставшись божественним пасом Олександра Рикуна. СаШо тільки супроводжував м'яч поглядом у "дев'ятку". Це був 2007-й рік, харків'яни перемогли - 0:1.

2. "Омонії" - з-за меж штрафного майданчика. Перший матч плей-офф Ліги Європи 2010/11. Гол Девіча виявився єдиним у матчі. 

3. Збірній Англії - несправедливо незарахований. В останньому турі групового раунду Євро-2012 ми поступилися Англії 0:1. А могли б сподіватися на інший підсумок, якби угорський рефері Віктор Кашшаї зарахував чистий м'яч Марко у ворота Джо Харта.

4. "Говерлі" - зі штрафного. У листопаді 2012-го Девіч елегантно виконав штрафний на "Донбас Арені" - один із найяскравіших моментів його короткотривалого періоду в "Шахтарі".

5. По "Шахтарю" - з гострого кута. Повернувшись у "Металіст", Девіч взявся забивати грандам. Не пошкодував навіть друзів із "Шахтаря".

6. Віртуозно залишив "із носом" оборону "Іллічівця". На старті сезону 2013/14 Марко демонстрував високу результативність. Цей період став часом найбільшого розквіту Девіча-бомбардира.

ВІДЕО ГОЛУ

7. "Волині" - зі штрафного. Жодної вдячності своєму першому українському клубові. 

ВІДЕО ГОЛУ

8. ПАОКу - забіг лівим флангом і акцентований парашут у порожні ворота. Ще в першому матчі кваліфікації ЛЧ "Металіст" зняв усі питання щодо путівки в наступний раунд. Девіч відкрив рахунок з пенальті, а потім здійснив ефектний прохід.

9. Сан-Марино - на "Львів Арені". Марко швидким голом заклав початок розгрому, який збірна України влаштувала аутсайдерам - 9:0.

10. "Ліверпулю" - технічно в дальній кут. Тривалий час від Девіча не було приємних новин. У "Рубіні" він задовольнявся роллю дублера. Проте минулого тижня Марко нагадав про себе. 32 роки - це ще не межа для класного форварда. Чекаємо у збірній України!

Бонуси!

Більше голів Марко Девіча за "Металіст"

Найкращі моменти Девіча у катарському клубі "Аль-Раян"

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter

Читайте також:

Девіч: Хочу повернутися у збірну України і зіграти на Євро-2016