УКР РУС

Девіч: Соромно за поразку від "Арсенала"

25 березня 2012 Читать на русском

Нападник харківського "Металіста" Марко Девіч поділився враженнями від матчу проти "канонірів", в якому кияни вдома перемогли з рахунком 4:2.

"Соромно перед уболівальниками. Чесно кажучи, не пам'ятаю, коли останній раз пропускали чотири голи. Все-таки "Арсенал" покарав "Металіст" і заслужено виграв. Але за рахунку 2:2 у нас був такий момент, коли ми могли навіть перемогти. Проте, так вийшло, що всі побігли вперед, не думаючи про оборону, і пропустили ще два голи", - зауважив нападник харків'ян.

Цікаво, що в цьому матчі пробивав пенальті Шав'єр, а не Девіч, який вважається штатним пенальтистом в команді "жовто-синіх".

"Установки від тренера не бити пенальті не було. Просто мені самому після 11-метрового в Греції захотілося зробити паузу. Шав'єр добре реалізує цей стандарт на тренуваннях і в грі проти киян чудово пробив. Я не те щоб боявся виконувати пенальті, хотів, щоб на цей раз пробив хтось інший", - сказав Марко.

Не оминув увагою гравець національної збірної України і майбутню зустріч зі "Спортінгом".

"У Лісабоні "Металіст" чекає важлива гра для всіх нас, для всієї України. Жереб - непоганий, напевно краще грати проти "Спортінга", ніж проти  "Атлетіко "(Мадрид) чи "Валенсії". Однак на такій стадії всі команди хороші. Думаю, шанси тут 50 на 50", - зазначив Марко Девіч.


< p=""> <>