УКР РУС

Девіч пробачив "Металісту" борг у 350 тисяч доларів у відкритому листі до Курченка

5 січня 2016 Читать на русском

Український нападник Марко Девіч звернувся листом до власника "Металіста" Сергія Курченка, де повідомив, що пробачає клубу чималу суму боргу.

"Президенту ФК "Металіст" Курченку С.В.

Шановний Сергію Віталійовичу!

Відповідно до умов контракту футбольний клуб "Металіст" (Харків) повинен був виплатити мені бонуси за сезон 2013/2014 рр. у загальному розмірі 350000 доларів, у тому числі 200 000 доларів за 20 балів за системою "гол плюс пас" і 150000 доларів за вихід команди в зону Ліги Європи УЄФА.

Я прекрасно розумію, що "Металіст", місто Харків і Україна в цілому перебувають у важкому фінансово-економічному становищі.

У такій ситуації я не можу вимагати від клубу заплатити мені дані бонуси і вже тим більше вважаю неможливим для себе звернення до ФФУ, УЄФА чи ФІФА з вимогою про застосування санкції до клубу.

За час, проведений у Харкові, футбольний клуб "Металіст" став для мене рідним, а моє серце відтепер пофарбоване в жовто-синій колір. Я завжди буду великим фанатом "Металіста" і не можу заподіяти ніякої шкоди клубу. Клуб зробив для мене дуже багато хорошого, тому я не можу вважати його своїм боржником.

У зв'язку з цим я прийняв рішення відмовитися від претензій до футбольного клубу "Металіст" і пробачити клубу всі борги. Тим самим я хочу внести свій невеликий внесок у світле майбутнє клубу, що став для мене рідним.

З повагою, Марко Девіч", - йдеться у листі.

Читайте також:

"Металіст" заборгував домашньому стадіону майже 3 мільйони гривень

Девіч: Дуже сподіваюся зіграти на Євро-2016