УКР РУС

Девіч: Не перейду в "Дніпро", адже вболівальники мене ненавидять

28 жовтня 2015 Читать на русском

Український нападник "Рубіна" Марко Девіч розповів про свої перспективи перейти у "Дніпро".

"Мені з "Дніпра" ніхто не дзвонив. Але я б ніколи туди не перейшов. Навіть до Маркевича. Я його знаю дуже добре, як і він мене. Ми чудово розуміли один одного. Він на мене тільки гляне - я вже знаю точно, в чому справа. Погляду було достатньо.

Просто "Дніпро" - головний суперник "Металіста". Я завжди знав, яке значення для наших уболівальників мала перемога саме над "Дніпром". І я пам'ятаю, як ми завжди мріяли всяку ціну виграти цей матч.

Я не можу сказати, що я ненавиджу "Дніпро" - ні, це взагалі не так. Я їх поважаю, один із грандів українського футболу, але я б не зміг туди перейти.

Едмар і Папа Гуйє? Ні-ні, звичайно я їх не осуджую! Поважаю і підтримую їх рішення. Може, це звучить якось заплутано занадто. Я дійсно їхню думку вважаю правильним, вони не помилилися, що перейшли в "Дніпро". Але от я б не зміг.

Тим більше, не думаю, що вболівальники "Дніпра" хотіли б мого переходу. Вони мене просто ненавиділи. Я для них був першим ворогом нашого дербі.

Я такі смски отримував перед грою... Коротше, не хотіли б вони мене бачити зараз. Дуже велика і сильна історія. Не уявляю, щоб я все забув і переїхав туди. "Металіст" мені все дав і створив мене, ми разом писали історію, я б не зміг приміряти футболку "Дніпра". Ось такі мої почуття.

Я в "Шахтар" переходив. У "Динамо" теж міг переїхати. Але це зовсім інше", - розповів Девіч.

Читайте також:

Девічу - 32! Десять найкрутіших голів екс-форварда збірної України

Девіч: Гол "Ліверпулю" допоможе залишити позаду важкий період у моїй кар'єрі