УКР РУС

Десна звернулася з офіційною заявою до Григорія Суркіса з проханням вплинути на ситуацію навколо клубу

15 червня 2017 Читать на русском

Чернігівська Десна направила офіційне звернення на адресу віце-президента УЄФА Григорія Суркіса з проханням не залишатись осторонь скандальної ситуації.

"ФК Десна Чернігів просить Вас звернути увагу на ситуацію, яка відбувається в українському футболі. ФК Десна в чесній спортивній боротьбі виборола право на участь в чемпіонаті Прем’єр-ліги. Апеляційний комітет з атестації футбольних клубів Федерації футболу України не прийняв аргументи чернігівського клубу, натомість віддавши перевагу ФК Верес.

ФК Десна офіційно заявляє, що відповідно до наявних документів, Товариством дотримано всі процедури і критерії, зазначені у Регламенті з атестації футбольних клубів Прем’єр-Ліги України, що підтверджується документами господарської фінансової діяльності.

Під час зустрічі керівництва ФК Десна із представниками Федерації футболу України було запропоновано провести незалежний аудит фінансово-господарської діяльності ФК Десна та доручити його проведення провідним аудиторським компаніям. Ми готові провести незалежний аудит та довести своє право на участь в УПЛ, яке заслужили за спортивним принципом, однак проведення аудиту лише затягне час, а не вирішить проблему участі ФК Десна в чемпіонаті УПЛ.

Враховуючи вищенаведене та те, що Ви є віце-президентом УЄФА та довгий час очолювали ФФУ, яка за Вашого керівництва не допускала подібного свавілля, просимо Вас зайняти активну позицію в урегулюванні ситуації, що склалася", – йдеться у листі Десни, який розміщено на офіційному сайті клубу.

Фанати Десни знову пікетуватимуть Будинок футболу ФФУ