УКР РУС

Десна повинна заплатити 7 млн гривень за підключення підігріву на стадіоні

28 листопада 2017 Читать на русском

Президент Десни Володимир Левін розповів про підготовку до матчу 1/4 фіналу Кубка України проти Динамо.

"До матчу Десна – Динамо прикута увага всієї футбольної громадськості України. У місті виник неабиякий ажіотаж: за перші два дні було розпродано всі доступні на той момент квитки. Загалом на гру зберуться більше 10 тисяч вболівальників з усіх куточків Чернігівщини.

Кубок України: Десна зіграє з Динамо в Чернігові та розклад інших чвертьфінальних матчів

Нам вдалось як слід підготувати поле до матчу. Дякуємо за цінні поради головному агроному київського Динамо Анатолію Калоші. Щоб забезпечити необхідні характеристики футбольного газону, ми придбали спеціалізовану агротканину, яку використовують провідні клуби та стадіони світу. Завдяки цьому поле ідеально підходить для гри.

Окремо слід сказати про електропідігрів поля. Клуб Десна за власний кошт встановив сучасну систему електропідігріву на полі державного стадіону ім. Гагаріна. Загальна сума витрат перевищила 1 млн грн. За підключення вказаної системи до електромережі необхідно заплатити більше 7 млн грн. Погодьтеся: не зовсім справедливо зрівняти в ціні підключення футбольного газону та потужного виробничого підприємства.

Прокуратура оголосила про підозру трьом людям у справі розкрадання коштів на реконструкції НСК "Олімпійський" до Євро-2012. Про кого йдеться?

Ми не завод, ми футбольний клуб і наша мета – дарувати свято футболу вболівальникам Чернігова. Електропідігрів поля вмикається лише 5–10 днів на рік. Ми, безумовно, готові в повному обсязі оплачувати електроенергію. Але, якщо говорити про підключення до електромереж, ми сподівалися, що влада вникне в ситуацію і разом з усіма зацікавленими сторонами спробує знайти розумне рішення", – цитує Левіна офіційний сайт Десни.