УКР РУС

Дешам: Становище "Борусії" не настільки безнадійне

6 грудня 2011 Читать на русском

Дідьє Дешам вважає, що його підопічні знову віднайшли упевненість у своїх силах, про що красномовно свідчать поєдинки чемпіонату Франції.

"Ми повинні думати виключно про свою гру. У нас могло бути зовсім інше турнірне становище, якби ми не втратили очки з "Олімпіакосом". На жаль, ми змарнували нагоду відірватися від греків, проте зараз у нас є іще одна. Тепер не так важливо, як виступить "Арсенал", або які настанови на гру задасть Арсен Венгер. Наша доля у власних руках. У перерві ми дізнаємося про хід паралельного протистояння, проте краще усі зусилля витратити на свій виступ.
Не з чуток я знаю про прекрасну атмосферу на стадіоні.

Становище "Борусії" не настільки безнадійне, адже їм потрібна перемога з великим рахунком і тоді вона продовжить виступи у Лізі чемпіонів. Ми в курсі, що вони сповідують атакувальний стиль. Зараз усі в очікуванні чергового феєричного поєдинку у найпрестижнішому єврокубку. Не буду казати, що прохід у наступну стадію наш обов'язок. Так, це наша мета, яка, окрім матеріальної вигоди, принесе досвід, який нам так потрібен.

Протягом сезону у нас були підйоми і спади, однак перемога над "ПСЖ" допомогла повернути упевненість, що ми і продемонстрували у поєдинку з "Каном". Дортмундці не змінять своїм принципам, вони продовжать грати в агресивний футбол. У них дуже креативна лінія півзахисту. Звісно, їхні хавбеки будуть підключатися до атак, але й не забуватимуть про оборону, але ми намагатимемося знайти шпаринки в оборонних редутах", - вважає Дешам.