УКР РУС

Дешам: Нас чекає дійсно непростий поєдинок

25 червня 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної Франції розповів про підготовку своєї команди до матчу 1/8 фіналу Євро-2016 проти Ірландії.

"Матчі плей-офф завжди викликають великий інтерес, але це не зробить нас більш нервовими або уразливими. Ми дісталися до 1/8 фіналу і ставимо перед собою завдання вийти в наступний етап.

На топ-рівні обов'язково потрібно вміти оборонятися, але для перемоги необхідно ще й забивати, інакше справа дійде до серії пенальті. Ми дуже багато працювали над недоліками в обороні, намагалися зробити захист більш надійним. У перших трьох матчах пропустили лише одного разу, до того ж з 11-метрового удару. Треба продовжувати в тому ж дусі.

Ірландці грають від щирого серця, у них працездатна і смілива команда. Але справа не тільки в характері, там дійсно зібрані футболісти високого рівня. На груповому етапі збірна Ірландії грала "низом", хоча весь час була націлена на ворота суперника. В той же час, вона не відмовляється від закидів вперед, оскільки форварди можуть зачепитися за м'яч.

Психологічна впевненість голів не приносить, але вона теж дуже важлива. Ірландія – дуже гарне тому підтвердження. Всі говорять про бійцівський дух цієї команди, але це ще слабо сказано. Бажання віддати боротьбі всього себе в ірландців у крові. Вони готові битися всією командою – за себе і за партнера. Тому нас чекає дійсно непростий поєдинок", – підсумував Дідьє Дешам сайту uefa.com.

Додамо, що французи здобули перше місце в групі А та зустрінуться з Ірландією в 1/8 фіналу Євро-2016.