УКР РУС

Дерліс Гонсалес: В Рауля Ріанчо більш жорсткий характер, ніж у Вісенте Гомеса

18 грудня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Динамо" Дерліс Гонсалес розповів про свої виступи у київській команді.

– Порівняно з минулим роком, у тренерському штабі команди змінився асистент головного тренера: замість Рауля Ріанчо прийшов Вісенте Гомес. Які головні відмінності в роботі цих двох спеціалістів?

– Загалом, ніяких відмінностей немає, оскільки впродовж тривалого часу всі команди "Динамо", від основної – до молодіжних, із якими працював Вісенте, сповідують однаковий стиль футболу. Єдине, що відрізняє їх, – у Рауля більш жорсткий характер, він набагато емоційніший за Вісенте.

– Порівняно з минулим сезоном, який став для вас першим у "Динамо", чи відчуваєте зараз додаткову відповідальність?

– Особливого тиску не відчуваю, навпаки – є впевненість у своїх силах. Щодо відповідальності, то, думаю, усі ми відчуваємо її, адже граємо в такому великому клубі, як "Динамо", де в усіх турнірах, у яких команда бере участь, ставляться виключно найвищі завдання.

– Утім, вас також не можна назвати ветераном, адже вам лише 22 роки. Чи можете на правах досвідченішого партнера дати пораду тому ж Циганкову, який грає, як і ви, на фланзі півзахисту?

- Якщо хтось із партнерів звернеться за порадою, я відмовляти не буду. Але насправді не відчуваю себе більш досвідченим за них. Як на мене, поради можуть давати старші футболісти, що мають за плечима неабиякий досвід виступів на найвищому рівні в чемпіонаті, єврокубках та національній збірній.

"Динамо" хоче зекономити на зарплатах, тому поволі позбавиться легіонерів, – Кузнєцов

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу