УКР РУС

Дерліс Гонсалес дуже засмучений поведінкою Динамо і хоче перейти в Сіетл, – журналіст

6 серпня 2017 Читать на русском

Хавбек Динамо Дерліс Гонсалес не зовсім задоволений діями керівництва київського клубу.

Парагваєць не повністю щасливий у Динамо та хоче грати за американський клуб. Дерліс дуже засмучений поведінкою киян, які затягують його трансфер у Сіетл, повідомляє сайт sounderatheart.com з посиланням на парагвайського журналіста Вілсона Гонсалеса.

За його словами, сторони вже домовилися про перехід Дерліса Гонсалеса, однак президент Динамо Ігор Суркіс в останній момент змінив умови, на яких він згодиться відпустити парагвайця. Вочевидь, журналіст має на увазі суму трансферу – за інформацією "Футбол 24" Сіетл хоче купити Дерліса Гонсалеса за 6 млн доларів, а Динамо вимагає 8-9 млн доларів.

Раніше Вілсон Гонсалес запевняв, що перехід Дерліса Гонсалеса в американський клуб на 90% завершений, однак тепер він говорить, що Динамо вирішило використати критичне становище Сіетлу (трансферне вікно у США закривається 9 серпня) і виманити з потенційних покупців більше коштів. У свою чергу, козирем Сіетлу в переговорах може стати невдоволення Дерліса відношенням до нього з боку керівництва київського клубу, яке вчинило непорядно.

За 3 сезони в Києві Гонсалес забив 9 голів і віддав 8 асистів у 56 матчах всіх турнірів.

Дерліс Гонсалес: Я щасливий в Динамо, але не знаю, що може статись у майбутньому