УКР РУС

Дербі за виживання. УПЛ. 12 тур. Анонс матчів неділі

21 жовтня 2012 Читать на русском

Основною темою матчів неділі 12 туру УПЛ буде боротьба за виживання. Проте сьогодні гратимуть не лише команди із нижньої частини турнірної таблиці.

“Ворскла” - “Металург” (З)

21.10.2012. 14:00. Полтава, стадіон “Ворскла”. Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

У запоріжців у графі перемоги і досі нуль, та й Віталію Кварцяному, який був покликаний врятувати команду від вильоту поки що не вдається налагодити атмосферу в команді і “Металург” і надалі лише з двома пунктами в активі посідає останню сходинку.

Господарі, щоправда, також знаходяться у нижній частині турнірної таблиці і навряд чи їх задовольнить будь-який інший результат окрім перемоги то ж, дозволимо собі спрогнозувати, що в цьому поєдинку команди думатимуть насамперед про перемогу, оскільки навіть нічия на їхнє розташування у турнірці не надто вплине.

Дискваліфіковані: Маркоскі - Рудика

“Кривбас” - “Арсенал”

21.10.2012. 15:30. Кривий Ріг, стадіон “Металург”. Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

В дев'яти останніх поєдинках кияни програли лише раз - донецькому “Металургу”. Нехай навіть із розгромним рахунком. Та все ж таки впевнена хода “каштанчиків” дозволила їм вже закріпитися на п'ятій сходинці.

Значно гірше ідуть справи у підопічних Олега Тарана. Ще два тури тому вони вдома розгромили запорізький “Металург”, а от в останньому вже самі зазнали розгрому від “Металурга” донецького.

Звичайно, перемогти у цьому матчі може будь-яка із команд, та, зважаючи на нестабільні виступи криворіжан і навпаки — стабільну гру “Арсеналу”, перевагу у цьому матчі віддамо саме гостям.

Травмовані: немає - Лампі, Рафаель Сантос, Хомин, Мазілу

Дискваліфікований: Дедечко (“Кривбас”)

“Чорноморець” - “Таврія”

21.10.2012. 16:30. Одеса, стадіон “Чорноморець”. Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Нехай команди поки що і займають кардинально протилежні місця у турнірній таблиці, але тут слід звернути увагу на один цікавий аспект - “Таврія” поки що випробування лідерами майже не проходила, а в той же час календар одеситів на старті сезону був дуже й дуже непростим.

Зважаючи на усе вищесказане перед матчем надамо командам рівні шанси. Тим паче про рівність і свідчить історія протистоянь “Чорноморця” та “Таврії” - у 35 матчах 13 перемог одеситів, 12 - кримчан і ще 10 поєдинків завершилися внічию.

Дискваліфікований: Бурдужан (“Чорноморець”)

“Карпати” - “Говерла”

21.10.2012. 17:30. Львів, стадіон “Україна”. Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Західноукраїнське дербі у рамках 12 туру цікаве не лише тим, що зустрічаються географічні сусіди, а й тим, що вони є сусідами по турнірній таблиці.

Та не просто сусідами - “Карпати” та “Говерла” ведуть боротьбу за не потрапляння у зону вильоту — закарпатці наразі там знаходяться, а львів'яни випереджають їх на два пункти. Зважаючи на все це, "зелено-білі” зроблять усе можливе, аби після звітного туру почувати себе більш комфортно.

Тільки от травми багатьох гравців є неабиякою головоломкою для тренера “Карпат” Ніколая Костова, в той час як Олександр Севідов не може розраховувати на усіх своїх виконавців. В тому числі і на Олександра Косиріна, який може забити свій сотий гол у різних турнірах.

Травмовані: Зеньов, Болохан, Голодюк (“Карпати”)

Дискваліфікований: Богатінов (“Карпати”)

Підготував Андрій Думич