УКР РУС

Дербі "Тоттенхема" і "Челсі", Варді йде на історичний рекорд. Анонс 14 туру АПЛ

28 листопада 2015 Читать на русском

"Футбол 24" акцентує увагу на центральному поєдинку вікенду, який відбудеться на "Вайт Харт Лейн", а також не забуває про 9 інших матчів, серед яких виділяється протистояння "Лестера" та МЮ.

28 листопада, субота, 17:00

"Борнмут" - "Евертон"

Аутсайдер проти одного з претендентів на єврокубки. У минулому турі "Борнмут" перевав серію з чотирьох поразок, зігравши унічию на полі "Суонсі". Однак якщо цей результат не буде закріплений сьогодні проти "ірисок", команда Едді Хау залишиться на дні таблиці. "Евертон" своєю чергою забив в останніх трьох турах 11 м'ячів і, схоже, немає такої оборони, яка б встояла перед натиском Лукаку та партнерів.

Травмовані: Елфік, Мінгз, Градель, Вілсон - Ягелка, Ов'єдо, Пієнаар, Хібберт

Прогноз "Футбол 24": 0:2

"Астон Вілла" - "Уотфорд"

Під керівництвом Ремі Гарда "віллани" взяли одне очко в двох матчах, не забили жодного голу, зате пропустили чотири. "Уотфорд" - очевидний фаворит дуелі. Хоча команда Кіке Санчеса Флореса програла останні два поєдинки, своєю грою проти "Лестера" і МЮ заслуговувала бодай на якісь очки.

Травмовані: Амаві, Гарднер, Ілорі - Екстранд, Прьодль

Прогноз "Футбол 24": 0:1

"Крістал Пелас" - "Ньюкасл"

Зараз можна сміливо говорити про певний спад у грі "Пелас". В останніх п'яти турах команда Пардью здобула лише одну перемогу і з лідируючих позицій опустилася в середину таблиці. Особливо ж роздратувала фанів "орлів" домашня поразка від "Сандерленда", на яку вже точно ніхто не очікував. Гра з "Ньюкаслом" - непогана нагода реабілітуватися.

Травмовані: Аппіа, Гейл - Ааронс, Гуд, Крул, Обертан, С. Тейлор

Прогноз "Футбол 24": 2:1

"Ман Сіті" - "Саутгемптон"

У віце-чемпіонів Англії - чергова криза. Нічия з "Віллою", домашнє фіаско із "Ліверпулем", виїзна поразка від "Юве" в Лізі чемпіонів. Із "Сіті" явно відбувається щось нехороше і "Саутгемптон" може цим скористатися. 

Травмовані: Насрі, Компані, Харт, Сабалета, Магналя - Родрігес, Гардош, Форстер

Дискваліфікований: Пелле ("Сотон")

Прогноз "Футбол 24": 2:1

"Сандерленд" - "Сток Сіті"

Обидві команди в минулому турі здобули сенсаційні виїзні перемоги над "Пелас" і "Саутгемптоном". У випадку ще одної звитяги підопічні Сема Аллардайса практично гарантовано покинуть зону вильоту. Щодо "гончарів", то перемога дозволить їм закріпитися у верхній половині турнірки.

Травмовані: Муньєса, Гівен (обоє - "Сток")

Дискваліфікований: Джонс ("Сандерленд")

Прогноз "Футбол 24": 1:1

28 листопада, субота, 19:30

"Лестер" - МЮ

Битва між двома лідерами поточного сезону. У "лисів" - найкраща атака чемпіонату на чолі із нестримним Джеймі Варді. "Дияволи" ж сильні надійною обороною. У минулому сезоні на "Кінг Пауер" суперники видали справжній спектакль із 8-ма голами. Тоді "Лестер" переміг 5:3, а Варді забивав і асистував. Сьогоднішній гол у ворота "Юнайтед" стане для Джеймі рекордним. Забивати в 11-ти турах поспіль досі не вдавалося ще нікому.

Травмовані: Джеймс - Шоу, Валенсія, Каррік, Джонс, Еррера

Прогноз "Футбол 24": 2:1

29 листопада, неділя, 14:00

"Тоттенхем" - "Челсі"

Очевидним фаворитом протистояння є "шпори" - і з цим, напевно, погодяться навіть прихильники "аристократів". Команда Почеттіно не програє ще з першого туру, демонструє результативну гру в атаці і надійність у захисті. Особливо ж "Тоттенхем" небезпечний на рідній арені, де минулого тижня розтрощив "Вест Хем", а ще раніше - "Ман Сіті". Натомість "Челсі", за винятком пристойних результатів у ЛЧ, похвалитися нічим. 

Травмовані: Прітчард, Шадлі - Куртуа, Фалькао, Террі

Дискваліфікований: Аллі ("Тоттенхем")

Прогноз "Футбол 24": 3:1

29 листопада, неділя, 16:05

"Вест Хем" - "Вест Бромвіч"

Феноменальна команда Славена Біліча не перемагає вже в трьох турах поспіль. Натомість "Вест Бром" тиждень тому взяв гору над самим "Арсеналом". У господарів вдвічі результативніша атака, ніж у гостей, зате "дрозди" значно краще обороняються. Чия візьме?

Травмовані: Валенсія, Пайє, Рендольф - Фостер

Дискваліфіковані: Коллінз, Нобл - Брант

Прогноз "Футбол 24": 1:1

29 листопада, неділя, 18:15

"Ліверпуль" - "Суонсі"

Мерсисайд знову на куражі! У минулому турі "Ліверпуль" надзвичайно ефектно, навіть велично розібрався з "Ман Сіті", а посеред тижня здобув важливу перемогу в ЛЄ над "Бордо". "Суонсі" скочується все нижче у турнірній таблиці, тому непрограш на "Енфілді" стане для команди Монка серйозним здобутком.

Травмовані: Фленаган, Хендерсон, Гомес, Інгз, Россітер, Сахо, Старрідж - немає

Дискваліфіковані: Лейва - Шелві

Прогноз "Футбол 24": 2:0

"Норвіч" - "Арсенал"

Обидва клуби програли в попередньому турі. "Канонірам" це коштувало лідерства в чемпіонаті, а "канарок" невдача знову наблизила до зони вильоту. На "Карроу Роуд" лондонці зіграють не лише без своїх лідерів атаки (навіть Санчес під питанням), а й без двох опорних стовпів - до давно травмованого Вілшера додався Коклен. 

Травмовані: Джарвіс - Вілшер, Росіцкі, Велбек, Волкотт, Коклен

Прогноз "Футбол 24": 1:2

Олег Бабій, Футбол 24