УКР РУС

Дербі імені Кевіна Ролдана. "Атлетіко" - "Реал". Анонс

4 жовтня 2015 Читать на русском

"Атлетіко" приймає "Реал" у центральному матчі 7-го туру Прімери.

4 жовтня, 21:30. Мадрид, стадіон "Вісенте Кальдерон". Трансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24". Арбітр: Ундіано Мальєнко.

Перед матчем

До мадридського дербі команди Дієго Сімеоне та Рафи Бенітеса підходять у кардинально протилежному емоційному та фізичному стані після матчів Ліги чемпіонів. "Реал", хоча і не продемонстрував видатного футболу, але без зайвої затрати сил здобув три очки у Швеції, де здолав місцевий "Мальме". Перемогу королівському клубу приніс дубль Кріштіану Роналду, який став найкращим бомбардиром в історії "Реала". Акурат перед дербі "вершкові" відсвяткували досягнення португальця на "Сантьяго Бернабеу", однак зробили це скромно і без зайвого пафосу. Схоже, гіркі спогади про минулорічну ювілейну вечірку Кріштіану після розгрому від "Атлетіко" не дозволили підопічним Бенітеса розслабитися на повну. Нагадаємо, що одразу після побиття на "Кальдероні" (4:0) Роналду та ще декілька гравців основи "Реала" вирушили у нічний клуб, де запалював колумбійський співак Кевін Ролдан. Ця пригода супроводжувала "вершкових" до завершення сезону, адже після неї вони просто посипались і у результаті не здобули жодного титулу. А от у Каталонії на святкуванні треблу Жерар Піке подякував за провальний сезон "Реала" якраз Ролдану, якого, без сумніву, у своїх піснях згадуватимуть фанати "Атлетіко".

"Матрацники", як писала Marca, втратили голову з "Бенфікою" та доволі несподівано поступилися. Втім, на Мансанаресі усі вже декілька тижнів живуть саме думками про "Реал", а тому немає жодних сумнівів, що "Атлетіко" вийде на матч проти лютого ворога без неприємних спогадів. Та й такий неймовірний мотиватор, як Дієго Сімеоне, навряд чи дозволить своїм підопічним довго депресувати. На останньому передматчевому тренуванні "Чоло" не пробачав гравцям жодної тактичної помилки, пише AS. Аргентинський фахівець не лише хоче вкотре засмутити свого більш іменитого суперника, але й розуміє, що ціна зустрічі дуже висока. У випадку перемоги "індіанці" зможуть обійти у турнірній таблиці "Реал" та наздогнати "Барсу". Враховуючи всю непередбачуваність нинішньої Прімери, "Атлетіко" сподівається знову поборотись за чемпіонський титул.

Кадри

Дієго Сімеоне змушений обходитись без одного зі своїх лідерів - Коке. Останній, не встиг відновитися після травми, отриманої ще в матчі з "Ейбаром" 19 вересня. Через різного роду пошкодження змушені пропустити супербитву Хесус Гамес, Лукас Ернандес та Томас Пертей. У Бенітеса теж не без проблем з вибором виконавців. Попри повернення Рамоса та Бейла, Рафа все ще не може розраховувати на лідера старту сезону Хамеса Родрігеса, який отримав рецидив травми та пропустить ще декілька тижнів.

Статистика

"Реал" та "Атлетіко" провели між собою 164 матчі. 89 разів тріумфував королівський клуб, а 40 - "матрацники". Ще 35 ігор завершились миром. У чемпіонаті Іспанії "вершкові" не перемагають "індіанців" вже 4 зустрічі поспіль, однак у останньому матчі команд в рамках чвертьфіналу ЛЧ тріумфував саме "Реал".

Орієнтовні склади команд:

"Атлетіко": Облак - Хуанфран, Хосе Хіменес, Годін, Феліпе Луїш - Габі, Тьягу, Олівер Торрес - Корреа, Фернандо Торрес, Грізман

"Реал": Навас - Марсело, Рамос, Варан, Карвахаль - Кроос, Модріч - Роналду, Бейл, Іско - Бензема

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Володимир Лесько, Футбол 24