УКР РУС

Depeche Mode може перешкодити Динамо зіграти з Чорноморцем на НСК Олімпійський

7 червня 2017 Читать на русском

Київський клуб шукає інший стадіон для проведення матчу 1-го туру чемпіонату України.

Британська рок-група Depeche Mode може стати причиною перенесення матчу 1-го туру УПЛ Динамо – Чорноморець на інший стадіон. Концерт Depeche Mode у Києві збігся з датою проведення домашньої гри Динамо в чемпіонаті України, 19 липня, і пройде на НСК Олімпійський.

За інформацією "Футбол 24", київський клуб зараз визначається з ареною, де буде зіграний матч чемпіонату України. У Києві це можливо зробити ще на двох стадіонах: "Динамо" ім. Лобановського та "Оболонь-Арена". Крім того, не виключений варіант "обміну" з Чорноморцем домашніми матчами і проведення гри в Одесі.

Нагадаємо, що недавно став відомий календар чемпіонату України сезону 2017/18. Базова дата 1-го туру – 16 липня, однак Динамо і Шахтар проведуть свої матчі (Динамо – Чорноморець, Ворскла – Шахтар) 19 липня в зв'язку з участю в Суперкубку України, який 15 липня відбудеться в Одесі.

Що цікаво, в разі перенесення матчу з Чорноморцем на інший стадіон з НСК Олімпійський не вступить в силу покарання Динамо провести матч без глядачів. Дана санкція застосована саме до гри Динамо на Олімпійському. Таким чином, без глядачів може пройти гра 3-го туру Динамо – Карпати.