УКР РУС

Дентінью: Мотивація на Лігу Європи завжди залишається

23 листопада 2016 Читать на русском

Півзахисник "Шахтаря" Дентінью розповів, чого очікує від матчу 5-го туру Ліги Європи проти "Коньяспора".

"Чого найбільше варто боятися у грі з "Коньяспором"? Спочатку, я би хотів подякувати Бернарду та Фреду за те, що вони присутні тут (гравці були на прес-конференції у якості слухачів, – прим. ред.) Я думаю, завтрашній матч буде важким для нас. "Коньяспор" дуже сильна та кваліфікована команда. І ми повинні завтра вийти повністю готовими з бажанням тільки перемогти.

Як змінився "Шахтар" при Фонсеці? Паулу приніс багато нового в "Шахтар". Перше місце в чемпіонаті та Лізі Європи. У нас змінився стиль гри. У мене з’явилося більше можливостей грати. Стиль гри, насамперед, змінився у наших вінгерів.
Наше завдання – вигравати та займати всюди перші місця. Це найголовніше для нашої команди.

Чи залишається мотивація на матчі Ліги Європи? Звичайно, мотивація завжди буде. Це одна з характеристик нашої команди. Незалежно від того, який це турнір, ми завжди виходимо мотивовані та з бажанням перемагати.

Легше чи важче грати, знаючи що ми перші в групі? Звичайно, що легше, але все одно потрібно вигравати.

Якби Фред та Бернард були журналістами, що б вони запитали у мене? Я думаю, вони б запитали, чому я такий красивий (сміється)", – розповів Дентінью.

Фонсека: У матчі з "Коньяспором" застосую ротацію, ми побачимо красивий футбол

Матч 5 туру Ліги Європи “Шахтар” – “Коньяспор” відбудеться 24 листопада на “Арені Львів”. Початок матчу о 20:00. Дізнайтеся інформацію про ціну квитків та де їх можна придбати.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу