УКР РУС

Денисов розповів, матчі яких клубів УПЛ транслюватимуть канали "Футбол 1/2" і "2+2"

4 липня 2016 Читать на русском

Директор телеканалів "Футбол 1/2" Олександр Денисов розказав про ситуацію з трансляціями УПЛ на сезон 2016/17.

"Пул, про який так довго говорили в Прем'єр-лізі, не відбувся – клуби не віддали свої медіаправа УПЛ. Це не відбулося в силу багатьох причин. Тому на сьогодні телевізійні права перебувають у клубах, і кожен з них вирішує самостійно, з ким із телетрансляторів укладати контракт.

Ні медіаправ на території України, ні міжнародних прав у Прем'єр-ліги немає. Відповідно, телеканали укладають контракти з клубами самостійно. Угоди включають в себе всі типи прав, зокрема, і міжнародні. Таким чином після договорів з українськими клубами реалізація цих прав лягає виключно на плечі телетрансляторів. Можливий навіть такий варіант, що дистрибутувати контент за кордон ми будемо в співдружності з нашим партнером - телеканалом "2+2".

Телеканали "Футбол 1"/"Футбол 2" зараз – на стадії укладання довгострокових контрактів з клубами УПЛ. У нашому пулі буде 7 клубів - "Олександрія", "Ворскла", "Зоря", "Зірка", "Олімпік", "Сталь" і "Шахтар", своєю чергою, наші колеги ведуть переговори з рештою 5 клубами – це "Волинь", "Динамо", "Дніпро", "Карпати" і "Чорноморець". Відповідно, показ матчів у наступному сезоні буде здійснюватися в такий спосіб - поєдинки за участю 7 клубів транслюватимуть телеканали "Футбол 1" / "Футбол 2", 5 інших - наші партнери", – заявив Денисов.

"Телетріумф-2015": перемоги Вацка, Денисова і Леоненка, поразки Циганика (ФОТО)

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях