УКР РУС

Денисов: Ребров і Леоненко зідзвонювалися і відверто поговорили

3 серпня 2015 Читать на русском

Директор каналів "Футбол 1"/"Футбол 2" Олександр Денисов прокоментував для "Футбол 24" ситуацію навколо конфлікту між експертом каналів Віктором Леоненком і головним тренером "Динамо" Сергієм Ребровим.

 
"Почну з того, що жодного конфлікту в каналу з Сергієм Ребровим ніколи не було і нема. Можливо, це окремий випадок - Реброву не сподобалося, що говорить Віктор Леоненко", - сказав Олександр Денисов.
 
"Точно знаю, що Ребров і Леоненко сьогодні зідзвонювалися і щиро поговорили. Якщо конфлікт і був, то його вичерпано.
 
"Якби Віктор Леоненко не був цікавим, його б ніхто не цитував, і він не сидів би в студії "Великого футболу". Будь-яке його інтерв'ю розбирають на цитати. Сайтам це потрібно, вони завжди отримують завдяки Леоненку великий трафік.
 
Телебачення - це жанр. Леоненко може не подобатися "Динамо", інший експерт може не подобатися іншому клубу. Але ж я цього і вимагаю, щоб розмова в студії не була "в одні ворота", щоб була дискусія, різні думки. Футбол - це завжди дискусія, у кожного свій погляд на один і той же матч. Я можу бути не згоден з думкою експертів, вони можуть бути не згідні з моєю.
 
Спілкувався недавно з президентом "Динамо". Ігор Суркіс каже, що у нього немає питань до програми і до телеканалу, що у нас об'єктивна, зважена фахова оцінка: коли київський клуб грає погано, ми критикуємо, коли добре - говорим про це.
 
Те, що говорить Леоненко, це його думка. Але його думка на сьогодні цікава телеглядачеві, вболівальнику. Віктор Леоненко працював і буде у нас працювати", - підсумував директор каналів "Футбол 1"/"Футбол 2".