УКР РУС

Денисов назвав зіркову заміну Шевчуку на період Євро-2020

5 червня 2021 Читать на русском

Директор телеканалів Футбол Олександр Денисов прокоментував скандал із В'ячеславом Шевчуком та розповів, хто замінить екс-захисника Шахтаря у ролі експерта під час Євро-2020.

"Немає жодного виправдання людині, яка сідає напідпитку за кермо автомобіля, нехай це твій друг або колега. Також немає жодного виправдання протидії органам правопорядку. В'ячеслав Шевчук знайшов в собі сили перепросити на наступний день, і ухвалив рішення покинути канал.

Шевчука затримала поліція з ознаками сп'яніння – камери зафіксували неадекватну поведінку екс-зірки збірної України

Чесно, мені буде його не вистачати, тому що за ці кілька років ми стали не тільки колегами, але і досить близькими друзями. На час Євро з Нідерландів прилетить Євген Левченко, він отримає місце в студії. Хто стане новим експертом в наступному сезоні – стежте за нашими анонсами і обов'язково дізнаєтеся", – поділився Денисов у ефірі Yellow.

Нагадаємо, 42-річний Шевчук був експертом програми "Великий футбол" на телеканалі "Футбол 1". Нещодавно В'ячеслава затримала патрульна поліція Києва. Правоохоронцям навіть довелось застосовувати фізичну силу, щоб одягнути кайданки та посадити його в патрульне авто.

"Я кинув пити і займатися сексом – найгірші 20 хвилин мого життя": правила життя бомбардира-ловеласа Джорджа Беста