УКР РУС

Денісов: Хіба новачки настільки сильніші, щоб отримувати втричі більше?

24 вересня 2012 Читать на русском

Півзахисник "Зеніта" розповів про конфлікт з керівництвом пітерців і прокоментував свій перехід в молодіжну команду чемпіонів Росії.

"Після гри з самарцями я прочитав різноманітні версії на цю тему і жахнувся. Чого тільки мені не приписують! Особливо прикро, що скрізь на першому місці гроші, хоча вони в цьому випадку ніякої принципової ролі не відіграють. Важливіше зовсім інше - правильна побудова команди. І повага до своїх, російських виконавців, на яких "Зеніт" завжди тримався. Це не означає, що нам не потрібні легіонери: саме я був одним з тих, хто говорив керівництву про необхідність придбання класних дорогих футболістів для виконання нашої спільної мрії - потрапити хоча б до півфіналу Ліги чемпіонів.

Скрізь повинен дотримуватися баланс. Так, ми дійсно придбали хороших гравців, які, безумовно, допоможуть "Зеніту". Але хіба вони є настільки сильнішими нинішніх лідерів команди, щоб отримувати втричі більше? У "Зеніті" зібрані відмінні гравці, які виграли не менше титулів, ніж новачки, які прийшли в команду. Розумію, якби до нас приїхали Мессі з Іньєстою: вони, напевно, заслуговують будь-якого коефіцієнта. Але зараз якийсь дисбаланс, і я спробував дати це зрозуміти керівництву клубу, поставивши питання щодо підвищення моєї зарплати.

Це життя. Мені не плювати на команду, тому роблю те, що вважаю за потрібне. Так, мене покарали, але це не привід думати, що я вчинив неправильно. Якби повторилася ситуація ще десять разів - вчинив би так само. Ніколи не плів якихось закулісних інтриг, завжди говорив все в очі, чому зараз має бути інакше? Готовий, до речі, зустрітися з нашими вболівальниками, щоб пояснити їм ситуацію - мені нічого приховувати, і дуже прикро, що деякі відразу зарахували Денісова до "рвача", який вибиває гроші з клубу. Або тим більше до зрадника.", - сказав Ігор Денісов.

Додамо, що у суботу півзахисник не потрапив в заявку "Зеніта" на матч 9-го туру чемпіонату Росії з "Крильями Совєтов".

"Ця пов'язано з тим, що гравець в ультимативній формі відмовився вийти на поле в матчі проти "Крильєв Совєтов", вимагаючи перегляду особистого контракту", - йдеться в офіційному поясненні пітерського клубу.