УКР РУС

Денісов: "Дніпро" докладе всіх зусиль, щоб перемогти "Металіст"

9 квітня 2012 Читать на русском

Захисник дніпропетровців, який нещодавно відновився після травми, поділився своїми очікуваннями від поєдинку проти харків'ян.

- Ви вже в порядку?

- Здоров'я поки не турбує. Уже провів гру за дубль. Відіграв весь перший тайм.

- Як оцінюєте свою форму?

- Дуже хочеться грати. Але якщо дивитися правді в очі, розумію, що поки не готовий не тільки на сто відсотків, але й навіть наполовину. Тільки входжу в ігровий ритм. Потрібно ще набирати фізичні кондиції.

- Як вважаєте, матч вашої команди з "Металістом" не поступиться за напруженням пристрастям грі на "Донбас Арені"?

- Навпаки, знаючи відносини між нашими командами і вболівальниками, варто очікувати ще більшої напруженості на полі і за його межами.

- Той факт, що "Металіст", по суті, вирішив всі свої завдання в цьому сезоні, може вплинути на хід гри?

- Це їхні проблеми. Мирон Маркевич вирішить, кому відпочити, а кому ні. Але особисто я впевнений, що склад суперника буде бойовим. Це ж дербі.

- Щоб гарантувати собі третє місце, харків'янам достатньо зіграти внічию. Особисто вам буде прикро, якщо суперник оформить бронзу саме в Дніпропетровську?

- Звичайно. Хотілося б повернути їм боржок за перше коло. Думаю, "Дніпро" докладе всіх зусиль, щоб здобути три очки.

- Цієї весни гра дніпропетровців помітно відрізняється від тієї, що була в осінній частині чемпіонату?

- Так. Хоча цієї весни я стежив за грою своєї команди виключно з боку, та й тренувався за індивідуальною програмою ... Не знаю, наскільки можу бути об'єктивним, але вважаю, що деякі очки ми втратили не зі своєї вини. Якщо пам'ятаєте, було багато суддівських помилок не в нашу користь. Коли таке відбувається, важко демонструвати свій реальний ігровий рівень. Останнім часом стало трохи легше, оскільки наша команда почала діяти більш розкуто.