УКР РУС

Денисов: Для президента "Динамо" регламент - остання справа

22 квітня 2013 Читать на русском

Ведучий програми "Великий футбол" на каналі "Україна" Олександр Денисов прокоментував ситуацію заборони президентом київського "Динамо" Ігорем Суркісом футболістам і тренерам його клубу давати інтерв'ю телеканалу "Футбол".

“Згідно з регламентом представники клубу зобов'язані давати інтерв'ю офіційному транслятору, яким є телеканал “Футбол”. Єдиний офіційний транслятор чемпіонату України. Ми несемо зобов'язання перед Прем'єр-лігою, перед спонсорами Прем'єр-ліги, на тлі банера зі спонсорами проходять ці інтерв'ю, не кажучи вже про те, що все це робиться заради вболівальників. Тим не менш, регламент в цій історії для президента “Динамо” справа остання, первинна образа на канал. І в цю історію підкидаються дрова.

Нам в принципі не цікаво, за що на нас ображаються. Ми не збираємося дружити домами і, тим більше, сім'ями. Ми лише виконуємо згідно з регламентом зобов'язання перед Прем'єр-лігою та вболівальниками, і хочемо того ж від інших учасників процесу. Тому ми не хочемо відповідати тим же. Це ж не означає, що ми не будемо здійснювати трансляцію, або вимкнемо камеру на післяматчевому інтерв'ю. Ми будемо здійснювати трансляцію, і як і раніше, будемо чекати футболістів і тренерів на інтерв'ю. А ви будете грати, а ми будемо висвітлювати, хочете ви того, чи не хочете, і вже тим більше, подобається вам це чи не подобається”, - був категоричним Денисов.