УКР РУС

Денисов: Де совість "Зорі"? Взяли гравців у оренду – платіть

3 жовтня 2016 Читать на русском

Ведучий програми "Великий футбол" Олександр Денисов прокоментував ситуацію з забороною орендованим гравцям "Зорі" грати проти "Шахтаря".

"Я розумію – нерви після гри, але ж і до матчу Рафаїлов і Вернидуб висловлювали невдоволення. Мовляв, "Шахтар" не хоче, щоб його футболісти грали проти нього. Отже, платити не хочемо, але хочемо, щоб гравці виходили на поле проти клубу, якому належать. "Ворскла" влаштовувала скандал, коли "Динамо" не дозволило грати Хльобасу в серпні? Та ні, бо "Ворскла" розуміє, що взяла гравця в оренду.

У чому проблема? Хочеш грати без орендованих – плати гроші і у тебе не буде проблем ні в одному матчі. Але якщо вже "беремо чуже – віддаємо своє", як з грошима в борг, то всі повинні чесно себе поводити. Якщо ми говоримо про Петряка, то футболіста "Шахтар" взагалі купив, навесні заплатив великі гроші за нього, а тепер він у вас грає безкоштовно. Де ваша совість, панове? Взяли гравця – ось він тобі безкоштовно, хочеш, щоб він грав проти "Шахтаря", то плати", – зазначив Денисов.

Нагадаємо, "Шахтар" заборонив орендованим гравцям "Зорі" виходити на очний матч і здобув перемогу з рахунком 1:0.

Фонсека: На якому місці була б "Зоря" без наших футболістів? Точно не на другому

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях