УКР РУС

Денісов: Чемпіонат Росії для мене - великий крок вперед

19 січня 2013 Читать на русском

Екс-гравець "Дніпра" Віталій Денісов розповів, що міг опинитися в "Ліверпулі", а також про своє не завжди просте спілкування з уболівальниками.

- Чи правда, що ви могли перейти у "Ліверпуль"?

- Так. Хоча конкретної пропозиції так і не надійшло. Але знаю, що був у списку можливих покупок, притому нагорі. З "Дніпром" ж не зміг домовитися про новий контракт. Не сказав би, що хотів залишити Дніпропетровськ будь-якою ціною. Але "Локомотив" зробив конкретну пропозицію, і я погодився: зрозуміло, чемпіонат Росії для мене - великий крок вперед.

- По інтернету гуляє фотографія, де ви тиснете руку і активно спілкуєтеся з відомим фанатом "Дніпра" на прізвисько "Юджин". Ви часто так робили?

- Я завжди відкритий для вболівальників. Можу з ними поговорити, відповісти. Бували й жорсткі розмови. Одного разу навіть вибачався за сказане на емоціях. Трапляються, звичайно, і неприємні історії. Ось недавно в твіттері один фанат "Дніпра" написав мені приблизно наступне: “Ти бидло. Погнався в Москву за довгим рублем!”. У таких випадках намагаюся вести себе адекватно.

Взагалі я по житті чесний. Не з тих футболістів, які придумують виправдання: мовляв, не можу тренуватися, тому що холодно або нога нібито болить... Так само і в спілкуванні з людьми. Пам'ятаєте, як у фільмі "Брат-2", говорили: "Скажи, в чому сила, брат? В правді”. Ось це про мене.