УКР РУС

Денис бив мене неодноразово, душив вночі, зламав 6 ребер, - дружина Олійника

13 травня 2016 Читать на русском

Дружина Дениса Олійника Зоряна у відвертому інтерв'ю поділилася гіркою правдою про життя із колишнім чоловіком.

Сумна історія Олександра Алієва, схоже, повторилася вже в сім'ї Дениса Олійника. Зоряна, дружина півзахисника "Вітесса" (нещодавно пара розлучилася офіційно) розповіла про жахливі подробиці подружнього життя.

"Коли Денис в "Дніпрі" отримав в десять разів більше, ніж в "Металісті" - він просто збожеволів. Він не те, що додому не приходив, його не було по три тижні. Він серйозно підсів на азартні ігри, програвав величезні суми в казино. За два роки Денис програв близько 2 млн доларів. З ним говорили батьки, я, його кодували, але все марно. Поки він грав в хороших клубах, ми знімали житло, тому що на своє Денис грошей так і не назбирав! Тоді я від нього втекла до Києва, мені друзі допомогли купити однокімнатну квартиру, щоб було, де діткам жити. Але врешті-решт, ситуація більш-менш зважилася, і нам вдалося налагодити відносини. Незабаром Денис підписав контракт з нідерландським клубом "Вітесс" і, як потім виявилося, там ми йому стали не потрібні.

Спочатку ми їздили до нього, але більше 2-х місяців я там перебувати з дітьми не могла, нам потрібно було постійно повертатися в Україну. Потім клуб дав нам дозвіл на перебування на території Нідерландів протягом 5 років, але Олійник цим так і не скористався. Він жодного разу мені ці документи не вислав. На питання "Чому ми не їдемо до тебе?", Денис мені відповідав, що, мовляв, навіщо вам витрачати зайві гроші, в Україні дешевше. Знаю, що у нього жінка там з'явилася, але про це говорити не хочу.

Чи бив мене Денис? Так! І робив це неодноразово. Розповім про один випадок. Коли ми жили в Харкові, він після чергового загулу прийшов додому п'яний. Я мовчати не стала і у нас розгорілася сварка, в результаті чого він мене сильно побив, зламав 6 ребер...Бив ногами. Довелося викликати міліцію, щоб його заспокоїли. Крім того, Денису часто сняться кошмари, він прокидався і починав мене душити. Я просила його перевіритися, зайнятися лікуванням цієї проблеми, але він не захотів.

Скажу більше, я його боюсь. Через суд домоглася того, щоб ближче, ніж на 100 метрів, він до мене не наближався. Дітей це не стосується. Я ніколи не буду забороняти їм бачитися з батьком, навпаки, я тільки за. Нехай бере їх і проводить часу скільки захоче", - сказала Зоряна.

"У нас був секс, за який він відмовився платити". Кримінальні випадки, коли футболістам "зносило башту" на інтимному фронті