УКР РУС

Дем'яненко зробив сміливий прогноз на матч "Динамо" – "Наполі"

12 вересня 2016 Читать на русском

Колишній головний тренер київського "Динамо" Анатолій Дем'яненко з позитивними очікуваннями підходить до стартового матчу чемпіонів України в Лізі чемпіонів 2016/17.

"На старті Ліги чемпіонів "динамівці", думаю, продемонструють свої найкращі якості. Не знаю, потрібно хвалити підопічних Сергія Реброва за нічию з "гірниками" або сварити, але факт залишається фактом: такий результат влаштував насамперед "Шахтар"...

Цьому складу "біло-синіх" зараз потрібно зібратися з духом і зробити, можливо, неймовірне. У "Динамо" повинен відбутися якийсь переломний момент, якийсь вибух емоцій, щоб далі все пішло по накатаній ... Упевнений, за своїм потенціалом чемпіон України ні в чому не поступається "Наполі". Тому поставлю на мінімальну перемогу "Динамо" – 1:0", – розповів Дем'яненко газеті "Команда".

Матч Ліги чемпіонів "Динамо" – "Наполі" відбудеться у вівторок, 13 вересня. Початок гри – о 21:45. Поєдинок судитиме старий знайомий "Шахтаря". Сергій Ребров напередодні матчу оцінив силу "Наполі". Крім того, висловився італійський помічник Андрія Шевченка у збірній України Мауро Тассотті, давши доволі песимістичний прогноз для "Динамо". На жаль, не зможе допомогти киянам у матчі "Динамо" – "Наполі" основний захисник команди, що отримав ушкодження у грі з "Шахтарем".

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях