УКР РУС

Дем'яненко: Зміна тренера йде на користь будь-якій команді, а в Маріуполі вийшло навпаки

27 жовтня 2017 Читать на русском

Екс-наставник Динамо та Волині Анатолій Дем'яненко висловив свою думку щодо боротьбу за третє місце в чемпіонаті України.

"Якщо судити з останніх матчів, то головним претендентом на бронзу є Зоря. Однак попереду ще довга дистанція, і, як луганчани витримають такий темп, невідомо.

Подобається мені також, як виступає Олімпік. Але називати його основним конкурентом Зорі в боротьбі за третє місце не стану. Таких команд в чемпіонаті України як мінімум ще три. Щоб зрозуміти, про кого я говорю, слід заглянути в турнірну таблицю. Має бути цікава боротьба, адже очки втрачати будуть все без винятку. До речі, хорошим стимулом для тих же футболістів Ворскли стане виклик в збірну України.

Окремо хочу згадати про Маріуполь. Складно однозначно сказати, що там сталося. Для цього потрібно бути всередині колективу. Зміна тренера по ходу турніру найчастіше йде на користь будь-якій команді, якщо, звичайно, вона погано грала.

У Маріуполі вийшло навпаки. Поки що наш чемпіонат втратив ще одного цікавого претендента на бронзу", – цитує Дем'яненка Команда №1

Дем'яненко: Я відкритий для пропозицій з українських і закордонних клубів