УКР РУС

Дем’яненко: Цей матч і покаже, чи є у "Дніпра" та "Динамо" спад

2 листопада 2014 Читать на русском

Уродженець Дніпропетровська, екс-футболіст та колишній тренер київського "Динамо" Анатолій Дем’яненко в інтерв’ю "Футбол 24" відповів на питання про центральний матч 11-го туру української Прем’єр-ліги.

- Анатолію Васильовичу, хто сильніший на сьогодні - "Динамо" чи "Дніпро"?

- Футбол – непередбачуваний. Тому шанси команд на перемогу рівні. Головне, щоби вони показали хороший футбол, європейського класу, щоби глядачі отримали задоволення.

- Добре, але чия гра вам більше до вподоби?

- Обидві команди по-своєму хороші. У "Динамо", щоправда, із "Ольборгом" була осічка. У "Дніпра" теж бувають осічки. Тим не менш, ми говоримо про дві із трьох найсильніших команд України, тому і сподіваюся від очної зустрічі лідерів чемпіонату отримати задоволення.

- "Динамо" не тільки із "Ольборгом" мало проблеми, невиразною також була кубкова гра проти "Карпат". А "Дніпро" в Лізі Європи програв "Карабаху". Це свідчить про те, що в обох команд зараз ігровий спад?

- "Динамо" у першій грі перемогло "Карпати" (0:1), тому удома боялося "провалитися" і пропустити контратаку. Буває… Із "Ольборгом" "Динамо" непогано грало у першому таймі, а після перерви не пішло. Непокоїть гра киян в обороні, такі голи пропускати не можна. Ну, а "Дніпро"… Важко на щось розраховувати із такою грою, як проти "Карабаху". Загалом, про спад давайте поговоримо після сьогоднішньої гри. Цей матч покаже спад чи не спад у "Дніпра" та "Динамо".

- Що Мирон Маркевич змінив у "Дніпрі"?
 
- У Рамоса був свій футбол, у Маркевича – свій. Іспанець у Дніпропетровську працював чотири роки, команда уже звикла до його вимог. Маркевич ж у "Дніпрі" лише півроку. У нього є свій напрямок, тому, як на мене, команда наразі не стабільна. Мирону Богдановичу потрібен час.

Розмовляв Гліб Ваколюк