УКР РУС

Дем'яненко: Динамо точно взяло гору над Шахтарем і не грало на відбій

23 липня 2017 Читать на русском

Екс-зірка Динамо Анатолій Дем'яненко поділився враженням від перемоги киян над Шахтарем (1:0) у матчі 2-го туру УПЛ.

"В перемозі Динамо немає жодного відсотка везіння. Перемога киян повністю заслужена. Динамо в цей раз точно взяло гору по грі, діяло компактно і дуже грамотно.

Підопічні Паулу Фонсеки в цьому матчі були повільніші, ніж минулої суботи. До того ж на грі позначилося те, що Динамо діяло агресивно.

У Шахтаря в цьому поєдинку випадало з гри пару гравців. А ось у Динамо всі виглядали відмінно.

Гол Мбокані? Він вийшов дуже красивий. Що й казати, Мбокані ще раз підтвердив – він гравець штрафного майданчика. Крім цього, цей форвард добре чіплявся за м'яч і багато рухався.

Футболісти Шахтаря до штрафного Динамо нерідко добиралися, але майже нічого створити не зуміли. Важливо, що кияни завдали укол суперникові на початку другого тайму, вибивши його з колії надовго. Поки Шахтар приходив до тями, вже і матч закінчився...

Я здивувався, коли не побачив Коваленка в стартовому складі "гірників". Це дуже корисний гравець, і чому Фонсека не ставить його в основу, залишається тільки здогадуватися.

Явної гри на відбій у виконанні киян не спостерігалося. Пам'ятаю, як говорив Лобановський: краса без результату в футболі нікому не потрібна.

Ярмоленко? Андрій зіграв на команду, не так був помітний індивідуально, але Динамо добилося перемоги, а значить, Ярмоленко заслужив тільки високої оцінки.

Ця перемога була дуже важлива саме зараз. Попереду матчі Ліги чемпіонів, до яких треба підійти в хорошому настрої. Сподіваюся, "динамівці" повірили в свої сили", – цитує Дем'яненка Команда №1.

Нагадаємо, Динамо перемогло Шахтар завдяки голу Мбокані. Дивіться відео гола та огляд матчу. Олександр Хацкевич та Паулу Фонсека прокоментували результат зустрічі. Шахтар перерва вражаючу результативну серію. Андрій Шевченко відзначив серце лева Динамо

Людьми, яких повиганяв Ребров. 6 висновків Класичного дербі