УКР РУС

Дем'яненко: Давайте похвалимо Ярмоленка за матч проти Фінляндії

14 червня 2017 Читать на русском

Відомий український тренер Анатолій Дем'яненко прокоментував перемогу збірної України над Фінляндією, а також поділився очікуваннями від матчу проти Туреччини.

"Я був впевнений в перемозі над Фінляндією. Так, сумніви у багатьох викликала гра наших з Мальтою, але я прекрасно розумів, що це різні матчі, і з Фінляндією буде все по-іншому. У першому таймі Україна зіграла не надто добре, але потім виправилася.

В цьому випадку я хочу відзначити передачу Ярмоленка це просто шедевр. Такі речі потрібно відзначати. Чужим ми відразу оди співаємо, причому, навіть за щось простіше... А своїх в основному тільки лаємо. Так давайте похвалимо Андрія, адже його пас фактично визначив долю поєдинку.

В матчі з Туреччиною я знову впевнений в позитивному для нас результаті. Шкода, що Україна на виїзді втратила перевагу і перемогу. А на своєму полі, якщо хочемо поїхати на чемпіонат світу, навіть міцних і непоступливих турків треба обов'язково обігрувати. Сподіваюся, наші вболівальники створять атмосферу краще за ту, що буває на турецьких стадіонах", – розповів Дем'яненко.

"Стояти, б**". Як Шевченко рознімав сутичку фанатів збірної України зі стюардами

Анатолій Дем’яненко: Перед грою з Шахтарем на Суперкубок Ігор Михайлович говорив мені: "Толю, ти що, яка молодь? Ми програємо 5:0"