УКР РУС

"Деметрадзе взяв у руки столовий ніж, хотів налякати": екс-захисник Металурга Д – про конфлікт із зірковим грузином

21 липня 2021 Читать на русском

Колишній захисник Шахтаря, Металурга Д та низки інших клубів Володимир Яксманицький пригадав, як доводилося заспокоювати запального Георгія Деметрадзе.

"Конфлікт з Деметрадзе? Банальні непорозуміння у побуті. На сніданку перед грою пішли у їдальню. В команді виступали два грузини: Деметрадзе і Гоча Джамараулі. Коли Гоча був наодинці – золотий пацан і на полі, і у побуті. Це як з африканцями: один – добре, два – вже угруповання. На сніданку Деметрадзе почав: то яєчня не така, то ще якісь претензії. Шищенко висловив здивування і запитав, що їм не подобається. Деметрадзе відповів.

Деметрадзе зізнався, чому свого часу вирішив покинути Динамо

Я заступився за Сергія: "Рота прикрий!". Георгій хотів щось показати, не знаю. Взяв у руки столовий ніж, типу, гарячий хлопець, хотів налякати. Кажу йому: "Заспокойся. Якщо треба, йдемо на вулицю – переговоримо". Поговорили, Жора перепросив. Інцидент вичерпали. Спілкувалися потім нормально. В будь-якому колективі трапляються і сварки, і бійки. Ворожнечі у нас не було", – розповів Яксманицький у інтерв'ю Fan Day.

Нагадаємо, Деметрадзе у сезоні 1999/00 виступав за київське Динамо, з яким став чемпіоном України. Потім грузин змінив велику кількість клубів, серед яких були донецький Металург та київський Арсенал.

"Від мене чекали Шевченка!": Деметрадзе дякував Динамо за унікальний гол, вибивав гроші, любив українок і мстив Росії