УКР РУС

Деліо Россі звільнили за побиття гравця. ВІДЕО

3 травня 2012 Читать на русском

Президент "Фіорентини" Андреа Делла Валле після нічиєї 2:2 з "Новарою" в рамках 36-го туру італійської Серії A повідомив про звільнення з посади головного тренера Деліо Россі, який вчинив бійку з власним гравцем Адемом Льяїчем.

Россі замінив Льяїча на 32-й хвилині поєдинку. Сербський півзахисник, засмучений рішенням тренера, саркастично поаплодував наставнику за його нібито "вдале" рішення про заміну. Після цього Россі накинувся на Льяїча і вдарив його кілька разів по обличчю. Конфлікт погасили за допомогою персоналу та запасних гравців клубу.

"Це був серйозний інцидент, ми прийняли рішення звільнити тренера. Я зробив це для його ж блага. Не буду виправдовувати його вчинок. Россі пояснив мені те, що трапилося, він готовий попросити вибачення, немає ніяких сумнівів в цьому, адже він хороша людина. Але зараз це єдине рішення, яке може бути прийнято. Льяїч також відбуде покарання", - заявив президент "фіалок" Андреа Делла Вале.

Россі був призначений головним тренером "Фіорентини" 7 листопада 2011 року. На цей момент команда займає 15-е місце в чемпіонаті Італії.