УКР РУС

Декларація Павелка: Президент ФФУ є мільйонером, має 12 годинників, 6 торгових марок та орендує "Лексус"

30 жовтня 2016 Читать на русском

Стала відома електронна декларація президента Федерації футболу України Андрія Павелка.

Президент ФФУ, народний депутат Андрій Павелко задекларував 650 тисяч євро, 360 тисяч доларів та 1,55 млн гривень готівки.

Згідно з поданою ним електронною декларацією, він також тримає 79 078 гривень і 221 долар США у банку "ПУМБ", 462 євро в "Ощадбанку".

За 2015 рік Павелко отримав 77 тисяч гривень заробітної плати і 80,5 тисяч грн компенсації витрат, пов'язаних з депутатською діяльністю.

Президент ФФУ отримав 2,4 млн грн доходу від відчуження нерухомого майна від громадянина України Андрія Бокуна (один із засновників інвестиційної будівельної компанії "Катеринослав", яка перебуває в стадії припинення), подарунок в негрошовій формі від "Луї Віттон Україна" вартістю 45 тис. 336 грн, сувенір від Національного олімпійського комітету вартістю 699 грн.

З 1 червня 2014 року Андрій Павелко орендує автомобіль Lexus LS 600 HL (2011 року випуску), який належить громадянину України Сергію Бойко (начальнику відділу транспортного забезпечення Департаменту адміністративно-господарського забезпечення ФФУ).

Також Павелко задекларував 12 наручних механічних годинників, серед яких є годинники Rolex та Breguet, а також запонки.

Він володіє правами на 6 торгових марок, зокрема, з емблемою Концерт Хола "Opera" в Дніпрі, "Демократи" (в жовтні 2013 року Павелко очолив партію "Демократи") та "Dемократи".

Шевченко наполягав, щоб матчі збірної України проходили саме в Харкові, – Павелко

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях