УКР РУС

Дедишин покинув Верес, Копитко став співзасновником клубу

28 червня 2017 Читать на русском

Новачок УПЛ Верес оголосив про ряд змін в клубі.

На загальних зборах ТОВ ФК Верес було прийнято ряд важливих рішень, інформує офіційний сайт рівненського клубу.

Керівництво Вереса задовольнило заяву про відставку Ігоря Дедишина з посади генерального директора. На час проведення аудиту товариства та до моменту передачі справ Дедишиним – виконуючим обов`язків генерального директора призначено Андрія Паньківа.

Окрім того, було внесено зміни в установчі документи ТОВ "Футбольний клуб Верес". Замість юридичної особи ПАТ "Львівський холодокомбінат" співзасновником клубу став власник вищевказаного підприємства Богдан Копитко, який заявив, що вважає своє рішення дворічної давнини про підтримку Вереса правильним. Крім того, Копитко пообіцяв і надалі підтримувати і допомагати новачку УПЛ.

Президент Вереса Олексій Хахльов схвально відгукнувся про зміни у клубі.

"Ще на початку нашого шляху, я чесно зізнавався, що не знаю, що таке народність. І казав, що ми разом маємо прокласти цей шлях. Ми показали, що народність – це коли збігаються цілі громади, влади і бізнесу. Партнерство, співфінансування та співпраця дають результат. Цей результат справжній Народний клуб Верес, який зараз вже є частиною Прем`єр-ліги. А у майбутньому це єврокубки у Рівному, на новій футбольній арені", – розповів Хахльов.

Хахльов: Завдання Вереса – потрапити в першу шістку

Дедишин звільнений з Целє