УКР РУС

Дедечко: У матчі з Шахтарем треба добиватися позитивного результату

15 березня 2018 Читать на русском

Захисник Маріуполя Денис Дедечко прокоментував майбутній матч проти донецького Шахтаря.

За словами Дениса Дедечка, "чайки" своєю грою проти Шахтаря спробують відповісти усім скептикам, які вважають Маріуполь постачальником очок для "гірників", повідомляє football-ua.

"Думаю, нам не варто звертати увагу на гру Шахтаря в Римі. Ця команда досить добре готова для виступу в декількох турнірах. Те ж саме стосується і психологічного аспекту.

Скептикам можу відповісти так: нехай дивляться гру. У нас багато людей, які вдома, сидячи на дивані, розбираються у футболі. Будь ласка, це їх право. У кожного є право на свою думку. Зі свого боку можу заявити, що ми докладемо всіх зусиль для того, щоб розвіяти подібні думки.

Нагорняк: Шахтар спокійно та впевнено обіграє Маріуполь, можна не сумніватися

Після гри з Олімпіком я вже говорив, що ми не біжимо попереду паровоза і намагаємося готуватися до кожної гри окремо. Рухаємося вперед крок за кроком. Сказати, що ми б'ємо себе в груди і наше завдання – потрапити в єврокубки, було б неправильно. Є таке бажання і у тренерів, і у футболістів, нам хочеться досягати певних результатів. Але для цього потрібно викладатися на полі. Знову ж таки, навіть у майбутньому матчі з Шахтарем потрібно домагатися позитивного результату", – сказав Дедечко.

Матч 24 туру УПЛ Шахтар – Маріуполь відбудеться 18 березня.