УКР РУС

Дебюти Ідейє і Сарате, повернення Дрогба. Результати матчів 2 туру АПЛ.ВІДЕО

23 серпня 2014 Читать на русском

Чотири поєдинки, які продовжили програму другого туру, запам'ятаються, насамперед, першими виходами на поле кількох відомих футболістів.

"Челсі" - "Лестер" - 2:0 (0:0)

Голи: Коста, 63, Азар, 77

"Крістал Пелас" - "Вест Хем" - 1:3 (0:2)

Голи: Шамах, 49 - Сарате, 34, Даунінг, 37, Коул, 62

"Саутгемптон" - "Вест Бромвіч" - 0:0

"Суонсі" - "Бернлі" - 1:0 (1:0)

Гол: Дайєр, 23

На "Стемфорді" радо вітали свою легенду - Дідьє Дрогба. Івуарієць вийшов на поле вже тоді, коли долю матчу вирішили Дієго Коста та Еден Азар. До честі "Лестера", команда класно оборонялася у першому таймі, а в другому кілька разів ефектно огризнулася - лише реакція Куртуа врятувала господарів. У складі "лисів" не менш видатний поєдинок провів Каспер Шмейхель.

Натомість на "Сент-Мері" вперше у складі нової команди вийшов Браун Ідейє. Відзначитися нігерійцеві не вдалося - "сухий" поєдинок подарував "дроздам" друге очко, а для "Сотона" це перший заліковий пункт.

А ось найрезультативнішу гру побачили у дербі Лондона. "Орли" безнадійно згоріли "Вест Хему", першим голом на Альбіоні відзначився знаменитий Мауро Сарате, а успіх розвинули Даунінг і Коул. "Пелас" без головного тренера осідає на дні таблиці. Врешті, у ще одному матчі "Суонсі" прогнозовано переміг "Бернлі" і продовжує йти з максимумом очок.