УКР РУС

Дебютант збірної України вражений першим тренуванням на Вемблі

26 березня 2023 Читать на русском

Півзахисник збірної України Артем Бондаренко розповів про очікування від поєдинку відбору на Євро-2024 проти Англії на Вемблі.

"Вперше тренуюсь на Вемблі. Стадіон чудовий, поле також. Всі умови для того, щоб показувати гарну гру. Звісно, перед кожним матчем є приємне хвилювання. З початком гри воно, сподіваюсь, піде. Це нормально, коли присутнє хвилювання, бо заради цього ти граєш.

Англія – Україна: Ротань оголосив заявку на матч відбору Євро-2024 – втрата Ярмоленка та гравця Динамо

Вся підготовка була на найвищому рівні. Завтра буде підсумок нашого тижня. Будемо працювати. Сподіваюсь, що буде гарна гра. Англія – дуже потужна, майстерна команда. Всі ми знаємо, що собою являє Англія. Це топкоманда, проти якої буде дуже важко. Потрібно віддати всі сили і провести найкращу гру.

Проти таких команд перші 15-20 хвилин завжди очікуються дуже важкими. Думаю, завтра теж так буде. Але ми, звісно, готові морально й фізично", – поділився Бондаренко в коментарі YouTube-каналу УАФ.

Зауважимо, що Артем ще не виступав у складі збірної України в офіційних матчах – лише у спарингу з Брентфордом Б. Гравець Шахтаря може отримати свій шанс вже сьогодні о 19:00, коли Україна зійдеться з Англією в матчі відбору до Євро-2024.

Англія – Україна: анонс матчу відбору на Євро-2024