УКР РУС

Дебютант Карпат Сич назвав складову, якої не вистачає львів'янам для перемоги

15 березня 2020 Читать на русском

Півзахисник Карпат Олексій Сич поділився емоціями після дебютного поєдинку проти Львова (1:1).

"У вісімнадцять років потрапити до першої команди – величезний плюс. Відчував неперевершені емоції, на початку гри було невелике хвилювання, але вже під час матчу воно зникло. Звісно, що підтримка завжди відіграє велику роль, але сталось так, що сьогодні трибуни були порожні.

Мелікян відверто висловився щодо Карпат

Сім’я дивилась поєдинок вдома по телевізору, вже всі подзвонили та привітали з дебютом. Вдячний кожному за вітання! Після матчу Роман Санжар потиснув мені руку та сказав, що я молодець. Партнери по команді мене також підтримали. Сказали, що по ходу зустрічі будуть допомагати підказками і головне, щоб я не хвилювався.

Щодо гри, то на даний момент нам потрібно нарешті знайти цей свій фарт... Сьогодні ми не забили пенальті, нам також не забили, але, сподіваюся, трішки везіння – і все налагодиться", – зазначив Сич у коментарі офіційному сайту Карпат.

Нагадаємо, у матчі 23-го туру Карпати у львівському дербі не втримали перемогу над Львовом і розписали бойову нічию 1:1. Цікаво, що обидві команди не змогли реалізувати пенальті: у Карпат не забив Єгор Назарина, а Львів підвів Микита Татарков – в обох команд вище всяких похвал зіграли голкіпери.

Карпати розписали нічию зі Львовом у дербі з вилученням та двома нереалізованими пенальті за дві хвилини