УКР РУС

Де Дзербі виділив двох талантів Шахтаря, яких хоче бачити в першій команді

16 червня 2021 Читать на русском

Італійський наставник "гірників" Роберто Де Дзербі готовий дати шанс кільком молодим українцям.

"Питання комплектації команди ще не завершене в жодному напрямку – ні в плані того, що хтось може прийти до команди, ні в плані того, що хтось її може покинути. У футболістів, які зараз тренуються з нами (ті ж Бондаренко, Танковський, Сікан), є всі шанси залишитися в першій команді.

Де Дзербі проти Луческу: наставник Шахтаря пояснив, чому очікує на дуель з тренером Динамо

І я не можу сказати, що побачив їх уперше. Я знайомився з командою, переглядав досить багато відео. Звичайно, мені потрібно більше часу, аби подивитися їх у роботі, те, як вони тренуються, наскільки готові насамперед у ментальному плані, тому що Шахтар – дуже міцна команда.

Розумію, наскільки складно закріпитись у такому міцному колективі. Я дуже вірю в здатності Мудрика й Судакова – вважаю, у них чудові шанси закріпитися в першій команді. Якщо ми прагнемо бути на вершині, то маємо вірити у молодих футболістів, і перш за все – у молодих українських футболістів", – цитує Де Дзербі офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, напередодні "гірники" офіційно презентували свого наставника, який вже встиг провести перше тренування Шахтаря. Дебют італійського фахівця на чолі "гірників" відбудеться 24 липня у матчі за Суперкубок України проти Динамо.

Де Дзербі у Шахтарі ненадовго: конкуренція з Луческу, кілька тривожних моментів і останній шанс для Коноплянки